top of page
  • Foto van schrijverLieke

Boudoir Photoshoot

Bijgewerkt op: 28 jul. 2019

Wat wanneer je echt jezelf accepteert en leert houden van alles wat je op dit moment bent? Hoe anders zou je tegen jezelf praten? Hoe anders zou je je gedragen? En wat zou je jezelf gunnen? De boudoir shoot het ultieme cadeautje voor jezelf en wie weet ook nog leuk om als cadeautje te delen!

Ik noem het meer een fotoshoot van de beste versie van jezelf. Speels en spontaan met een tikje gewaagd maar uniek! Een moment voor jezelf waarin je je op en top vrouwelijk zult voelen. De shoot zelf mag je daarom meer als een beleving zien met humor, persoonlijke aandacht en kwaliteit. Hierna mag je kijken en 'verliefd' worden op de mooie vrouw die je al bent. ❤️ Een kadootje voor jezelf.

Altijd al eens mooie foto's van jezelf willen hebben maar nog nooit de stap genomen? Mijn stijl is puur en het is mijn taak om jou zo natuurlijk, elegant en met klasse te fotograferen. Voor meer informatie mag je me mailen.

L-Designphotography@outlook.com


Zie ook de aanbieding hieronder welke alleen in december geldig is! Ook in de vorm als cadeaubon voor de feestdagen!- The body is meant to be seen, not all covered up - Marilyn Monroe68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page