top of page
  • Foto van schrijverLieke

Interieur fotografie

Een nieuwe trend maar ook voor je bedrijf en website een interessante toevoeging. Mensen zoeken online steeds meer naar een stukje beleving en uitstraling en dat is wat wij als fotografen kunnen bieden. Met oog voor detail en sfeer de uitstraling van je bedrijf of dienstverlening zo goed mogelijk vast te leggen, zodat je voor je website en eventuele zakelijke social media pagina's altijd bruikbaar fotomateriaal paraat hebt. Zo ben ik in het verleden al actief geweest voor verschillende ondernemers om beeldmateriaal vast te leggen wat zij hiervoor konden gebruiken.


Hieronder zie je bijvoorbeeld enkele foto's die ik als promo materiaal geschoten heb bij bekende voor VDM Natuursteen uit België die zij voor hun online marketing wilde gebruiken. Simpele foto's maar gericht op de details van het materiaal en design waar het om gaat.

Ook interieur fotografie speelt tegenwoordige tijd een grote rol. Voor meubelzaken is dit al jaren van groot belang maar ook voor influencers en interieurstylisten die zich online willen laten zien speelt fotografie en beeldmateriaal een hele grote rol.


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page