top of page
  • Foto van schrijverLieke

Lieke en Martijn - 15 juni 2018 -

Bijgewerkt op: 1 okt. 2018

Op 15 juni mocht ik de dag vastleggen van Lieke en Martijn. In de ochtend stapte ik binnen allereerst bij familie de Groot in Volkel. Een gezellig familiegebeuren waar alle naaste familie aanwezig was om Lieke te ondersteunen, te helpen en te vermaken. Omringd voor heel veel liefdevolle familie hebben zij de dag doorgebracht. De ceremonie hielden zij in de omgebouwde wei van de opa en oma van Lieke, die nog vol trots konden meegenieten van deze dag. Hoe bijzonder moet dat zijn om je kleindochter nog te mogen zien trouwen, niet iedereen is daarvoor bevoorrecht, dat maakt het dan ook extra speciaal. Tijdens het diner heb ik het bruidspaar met hun daggasten eventjes met rust gelaten om daarna weer fris het feest in te gaan. En een feestje, dat was het zeker! Ondanks dat ik me op de achtergrond mocht begeven heb ik enorm genoten van het vrolijke vertier in de feesttent en dit heeft zeker ook geweldige plaatjes opgeleverd!

Lieke en Martijn, ik wil jullie bedanken voor jullie vertrouwen dat ik jullie momenten van deze onvergetelijke dag heb vast mogen leggen. Heel veel kijkplezier in het album en de USB stick.


Veel liefs19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page