top of page
  • Foto van schrijverLieke

New Years Eve 2022 - 2023

Oudejaarsdag en NYE zijn niet mijn favoriet. Verplicht, keuzes.. Andere jaren blijf ik vaak thuis en nu dacht ik wat zal ik eens gaan doen? Mijn dagjes strand dit jaar alleen waren goed bevallen dus ik heb lekker de auto gepakt en ben naar Scheveningen gereden.

Lekker rondgedoold tussen de gezinnetjes, stelletjes en een enkeling die van de laatste dag van 2022 genoten aan het strand. Een jaar afsluiten en weer het nieuwe jaar in stappen. Het waaide flink, alles was mooi versierd met lampjes. Op het strand was een groepje mensen vuurwerk af aan het steken. Bewegend licht in het donker, is een uitdaging voor een fotograaf, maar het heeft toch wel een leuk plaatje opgeleverd.

Dankbaar voor al het moois van afgelopen jaar en de stappen die genomen zijn, heb ik afscheid genomen van 2022.


Heb nog heel veel wensen die een tijdje in de ijskast gelegen hebben vanwege het terugvinden van een bepaalde balans voor mezelf. Hopelijk brengt komend jaar mij de ruimte, rust en de moed om die stappen verder te gaan zetten en te publiceren wat al te lang op de schappen blijft liggen.


Voor degene die het leuk vinden ga ik dit jaar ook wat recepten tussendoor delen. Makkelijke, redelijk budget proof recepten die ik zelf in elkaar gezet heb. Te lekker om alleen op papier te bewaren en niet met jullie te delen <3


De blik vooruit & 2023 in!


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page