top of page
  • Foto van schrijverLieke

Roos en Teun 'Forever Love Festival' - 10-09-2016 -

Bijgewerkt op: 1 okt. 2018


"Give the ones you love wings to fly, roots to come back and reasons to stay" Voor dit stukje tekst heb ik even ver in mijn Messenger van Facebook terug moeten scrollen.. Op 5 april ontving ik een berichtje van Roos de Kraker met complimenten voor mijn foto's. Altijd leuk om te horen dat mensen je werk gezien hebben en dan nog even de moeite doen om een berichtje te sturen. Op 17 mei dook er een filmpje op tussen mijn FB nieuwsberichten, een filmpje van een boom met hierin twee namen die aan elkaar verbonden zijn; Teun en Roos met daarop de datum dat zij officieel een stelletje werden. Maar het beeld bewoog verder, Roos liep om de boom en een paar seconden later verscheen aan de andere kant van de boom de tekst: Trouwen? Een aanzoek wat zo past bij deze twee mensen. Zo puur. Het besef dat dit natuurlijk een verloving was duurde even maar natuurlijk ben ik de vind-ik-leuk knop niet vergeten! Heel eventjes werd ik herinnert aan het berichtje van Roos begin april. Trouwen, daar hoort een fotograaf bij.. Zou ze... Hmm.. Niet al te hoopvol besloot ik het aan het toeval over te laten. 31 mei zat ik op mijn werk en kreeg een pop-up bericht op mijn telefoon van Roos. Onvoorstelbaar dat ik hier kriebels in mijn buik van kon krijgen, maar ik wist wat ze me ging vragen... En ja zo stond ik 10 september bij familie de Kraker aan de bel en heb de hele dag van begin tot eind (04.00u) vast mogen leggen. Ik denk dat ik namens alle (dag)gasten spreek als ik zeg dat deze bruiloft en dit feest niet snel vergeten wordt. Zo mooi om te zien wat deze twee mensen samen hebben is echt echte liefde! Wat zij uitstralen was voelbaar over het hele terrein van het 'Forever Love Festival'. Teun en Roos, ik heb er teveel woorden voor! Super bedankt dat ik deel uit mocht maken van deze onvergetelijke dag!


Heel veel geluk samen, Liefs mij20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page