Algemene voorwaarden

Algemeen

- L-Design Photography is eenmanszaak van L.J.P. Raijmakers welke beschikt over het auteursrecht van de gemaakte foto's. Voor eventuele marketing doeleinden dient het overeengekomen te zijn bij gebruik van foto's die door bovengenoemd zijn gemaakt.

- plaatsen van foto's op Social Media op uw persoonlijke account gelieve de bron te vermelden of foto's met logo te plaatsen indien mogelijk.

- L-Design Photography maakt gebruik van verschillende accessoires bij newborn en zwangerschapsshoots die door L. Raijmakers verzorgd worden. Graag van tevoren aangeven wanneer hier belangstelling voor is. Verschillende hoofdbanden en zwangerschapsjurken. Voor newborn wordt er wel eens gebruik gemaakt van mutsjes, haarbandjes en kleine babypakjes voor degene die dat leuk vinden. 

Betaling

- Kosten die gemaakt worden buiten afname van een bestaand pakket en inhoud zullen in rekening gebracht worden, denk hierbij aan naslagwerk, tussentijds versturen van foto's een extra bewerkingen. Iedere fotoshoot is berekend op een bepaalde tijd waardoor deze extra werkzaamheden dus ook extra kosten met zich meebrengen.

- Cadeau bonnen van L-Design Photography zijn onbeperkt geldig en worden altijd uitgeschreven in bedrag. Bij verhoging van de pakketkosten dient men de overige kosten bij te betalen.

- Aanlevering van foto's van fotoshoots bedraagt zonder uitzonderingen drie weken. De betaling dient voldaan te zijn voor dat de foto's geleverd worden. Deze wordt voldaan op rekeningnummer NL93RABO0312485433 t.n.v. L-Design Photography ovv. familienaam e/o factuurnummer.

- Bij een bevestiging van een bruiloft of newbornshoot vragen wij een aanbetaling van 30% welke binnen 7 dagen na de boeking mag worden bijgeschreven op ons zakelijk bankrekeningnummer NL 93RABO0312485433 t.n.v. L-Design Photography ovv. het bekende factuurnummer.

De fotoshoots

- Tijdens bruiloft reportages en foto's in de studio is het niet toegestaan om dezelfde composities vast te leggen met mobiele camera of filmcamera.

- L-Design Photography maakt met newborn reportages gebruik van daglicht.

- Bij annulering van de fotoshoot minder dan 24 uur van tevoren brengen wij 25% in rekening. 

- Bij annulering van de fotoshoot blijft de betaling staan en zal er een nieuwe datum worden ingepland.

- Wanneer Lieke Raijmakers wegens ziek zijn zelf niet  kan werken zal een fotoshoot verplaatst worden, voor een bruiloft moet er dan samen gezocht worden naar een andere fotograaf die haar werkzaamheden over kan nemen.

De fotobestanden

- Bij afname van een pakket ontvangt u na afloop van de reportage de afgesproken fotobestanden in hoge resolutie. Deze bestanden worden bepaald door Lieke Raijmakers. Wanneer men meerdere bestanden wil ontvangen is er een mogelijkheid om deze tegen een meerprijs van € 7,50 p/st aan te leveren.

- Het is niet toegestaan om de fotobestanden te bewerken met filters, photoshop e.d.

- De digitale bestanden zijn gekocht op gebruikersrecht, niet op auteursrecht. Dit laatste blijft altijd in handen van L-Design Photography ofwel Lieke Raijmakers.

- Zorg dat u verantwoordelijkheid draagt voor het goed bewaren van uw bestanden. Fotobestanden blijven beperkt bewaard in archief van L-Design Photography. Wij doen ons best om zoveel mogelijk te bewaren voor eventuele noodgevallen bij u thuis, maar dit brengt hoge vaste lasten met zich mee waar de prijzen niet op gebaseerd zijn. 

Aansprakelijkheid

- L-Design Photography is niet aansprakelijk voor ongevallen tijdens fotoshoots. Lieke Raijmakers zal altijd met veiligheid voorop handelen maar is niet verantwoordelijk voor wat u zelf, familie en kinderen tijdens fotoshoots doen.

- Er kan geen beroep gedaan worden op L-Design Photography voor afdrukken die niet door ons zijn aangeleverd. Wij willen u een zo goed mogelijke service verlenen maar dit kan alleen op door ons aangeleverd materiaal. 

- L-Design Photography is niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen op niet gekalibreerde beeldschermen die afwijken van het scherm waar fotografen, illustrators en grafisch ontwerpers mee werken. Kijk uw instellingen op de pc eventjes na mochten hierin verschillen blijken. 

- L-Design Photography is niet verantwoordelijk voor storingen van USB-sticks die veroorzaakt worden bij uw apparaten. Wij leveren een USB-stick aan die aan alle kwaliteit en bestanden voldoet.

Privacy, publicatie en promotie

- L-Design Photography heeft de mogelijkheid om eigen gemaakte foto's op Social media met bedrijfsdoeleinden te plaatsen. Wij doen dit echter niet zonder toestemming. Wanneer u hier bezwaar op heeft mag u dit bij ons melden.

- L-Design Photography gaat zorgvuldig om met uw gegevens en deze gaan niet verspreid worden aan derden.

- L-Design Photography ziet het als haar plicht om iedere shoot tussen haar en klant te houden. Hier wordt niet over gesproken met derden. 

Afdrukken, albums, uitvergrotingen

- L-Design Photography is zelf geen drukker van fotobestanden die afgedrukt worden op fotopapier, muurdecoratie of in albums. 

- L-Design Photography maakt zelf in opdracht de fotoalbums en ontwerpen hiervan. Ontwerpen worden niet uitgegeven. Lieke Raijmakers beschikt over de creativiteit, kunde en inzicht om dit met zorg samen te stellen.

Wanneer u wilt meebeslissen over een (trouw) album dienen hier twee avonden van ieder twee uur voor gepland te gaan worden, uiteraard zal deze tijd in rekening gebracht worden tegen € 325,00 incl. BTW. Hierin zijn de kosten inbegrepen van het bespreken en hierna het samenstellen op wensen. De standaard samenstelling die geheel aan ons wordt overgelaten zit inbegrepen in de totale albumprijs.

Levering fotobestanden, USB's & Albums

- L-Design Photography probeert met zorg binnen 15 werkdagen de fotobestanden van een reguliere fotoshoot aan u toe te zenden via WeTransfer. 

- L-Design Photography heeft een levertijd van 2 en maximaal 3,5 maanden van de fotobestanden en albums. Dit is afhankelijk van het seizoen waarin gewerkt wordt, haar vaste baan naast de fotostudio en levertijden van drukkers. 

- L-Design Photography geeft geen korting bij een verlengde levertijd. De prijzen zijn minimaal omdat er naast een eenmanszaak sprake is van een vaste baan. 

Communicatie 

- L-Design Photography geeft de voorkeur aan het communiceren per e-mail met klanten. Ook heeft zij een whatsapp account waar zij te bereiken is. Wegens een primitieve levenstijl (waarvoor hopelijk uw begrip) is Lieke niet ieder uur online, uw berichtje wordt bewaard in de inbox en zal zo snel mogelijk beantwoord worden wanneer hier tussendoor de tijd voor genomen wordt. 

Fotolocaties

- Fotoshoots op locatie worden onderling afgestemd. Buiten een straal van 15 km rondom Volkel worden extra kosten in rekening gebracht vanwege de rij kosten. Dit geld ook voor bruidsparen wat betreft bezichtiging van locaties en de huwelijksdag zelf.