top of page
  • Foto van schrijverLieke

2020 -2021

Bijgewerkt op: 22 okt. 2022

Wat 2020 voorspelde heeft anders uitgepakt, helaas heeft mijn camera veel in de kast gelegen (zonde eigenlijk) omdat het vanwege de strenge corona maatregelen niet of nauwelijks mogelijk was bruiloften en fotoshoots op korte afstand te gaan doen. Jammer maar helaas is dit eventjes niet anders. Bruiloften werden afgezegd, verzet.. al maanden leefde de bruidsparen met wie ik in contact was toe naar hun dag. Die dan, toch weer niet door kon gaan. Ook op de zondagen langs de zijlijn bij het voetbal is alweer een hele poos geleden. Ook dit seizoen is er niets vastgelegd.

Medio begin vorig jaar (2020) ben ik verhuisd. Een nieuwe buurt in het mooie Boekel. Waar ik in contact kwam met een aardige buurvrouw. Een jonge meid met een actief sport en werkleven, altijd in voor een kopje koffie en gezellig praatje. Vorig weekend zijn we samen op pad geweest omdat ze graag eens foto's van zichzelf zou willen. Gewoon voor de heb, omdat je dit vaak niet of te weinig doet. Leuk voor later om daar nog eens op terug te kijken. Zo gezegd zo gedaan, in een relaxte wandeling met omkleed momentjes tussendoor hebben we wat foto's gemaakt. Met onder andere deze foto als resultaat. Kei blij met het eindresultaat! Ze zijn ook prachtig geworden (al zeg ik het zelf). Natuurlijk wil je als fotograaf je beste werk laten zien, al is daar niet altijd het moment voor. Een klik tussen degene die de foto maakt en de persoon die gefotografeerd wordt werkt zich uit in het resultaat. En dat mag er deze keer zeker weten zijn!


Het was leuk, het was gezellig weer! Fijn dat je blij bent met de foto's en dat ik deze herinnering voor je vast heb mogen leggen. Hier zul je vast nog vaak met veel plezier op terug kijken.


Lfs,


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page