top of page
  • Foto van schrijverLieke

de Galerie - Woman of the World collection

In 2017 heb ik mijn hand gelegd aan de eerste exemplaren van de 'Woman of the World' collectie portretschilderijtjes. Dit was een hobby voor als ik mezelf even wilde ontspannen tussen mijn baan en het fotograferen in. Tijdens de corona periode in 2020-2021 heb ik in mijn vrije tijd hier vaker aandacht aan besteed en zijn de eerste portretten van deze serie afgerond. Een collectie die de puurheid, schoonheid en kracht van vrouwen weergeeft. Ieder uniek maar bereid, met wat zij te bieden heeft, de wereld iedere dag een stukje mooier te maken voor haar familie, haar vriendenkring, de maatschappij... voor jou!


Schilderen is iets wat los staat van mijn fotografie. Maar ook een ontspannende methode voor mij, waarschijnlijk vind ik het daarom ook fijn om gezichten te schilderen. Waarom vrouwen? Omdat ik zelf een vrouw ben. En misschien omdat je bij alles wat je meemaakt in je leven, leert.. ontwikkeld en misschien weer een beetje een nieuwe betere versie van jezelf als vrouw wordt. Wanneer ik een canvas klaar heb ben ik trots op alle mooie dingen die je kunt creëren in goede maar ook in mindere tijden.


Nu er steeds meer portretten bij komen wil ik ze ook door middel van deze online Galerie tentoon stellen. Dit kan natuurlijk een inspiratie zijn voor mensen die daar naar op zoek zijn, maar ben je geïnteresseerd om één van de stukken te kopen kun je mij hier over contacten. Veel kijk plezier in mijn nieuwe bladzijde van de website.-X-
30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page