top of page
  • Foto van schrijverLieke

Edwin en Marin - 29 september 2017

Een zonnige ochtend, de dauw in het gras. Heerlijk. De nazomer was lang dit jaar. Marin was thuis bij haar ouders. Haar haren al in een mooie vlecht voor de spiegel. 'Wat zullen we met de jurk doen? Waar is het mooi om die neer te hangen.' vraagt Marin. Ik kijk naar buiten. 'Ja?' vraagt ze enthousiast. Ik knik, 'Ja ik zou hem buiten hangen met dit weer. Veels te mooi die tuin!' Haar moeder voorop met de bruidsjurk in haar handen de tuin in. Ik wijs naar een boom die perfect in de midden van de tuin staat. 'Dat is perfect, dat is haar geboorteboom!' bevestigd Marin's moeder. Nou mooier kan het dan niet. Samen hangen we de jurk op zijn plek. Ook de videograaf wordt helemaal enthousiast van het mooie ochtendlicht en de jurk licht swingend aan de tak.

De tuin werd tussendoor prachtig gedecoreerd door de bloemenzaak van haar oom. Mooie zachte kleurencombinaties en decoraties vulde langzaam de tuin. Echt heel gaaf!

Voor de fotoreportages konden Edwin en Marin niet kiezen, heide of de vijver.. Ze vonden het beide mooie plekken om naar toe te gaan. We splitste de tijd op zodat we op beide locaties de foto's konden maken. Eerst gingen we naar de heide waar de spinnenwebjes nog in dauw tussen de hei hingen en daarna naar de vijver waar ze samen met regelmaat tijd doorbrachten in hun vrije tijd. Terug bij het ouderlijk thuis werd de ceremonie voltrokken. Alles zat mee vandaag want wat was het heerlijk weer. Een superfijne dag!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page