top of page
  • Foto van schrijverLieke

Een wensje voor een tweede klein mensje

Bijgewerkt op: 1 okt. 2018


Gelukkig op mijn leeftijd heb ik niet te klagen aan vriendinnen met wensjes voor kleine mensjes, regelmatig worden er plannen gemaakt voor freestyle shootings. We wilde wat anders, anders dan de vorige keer met Levi. Aan boho-kleding en accessoires bij mij natuurlijk geen gebrek en dus met een flinke tas vol de hei in. Ik hou ervan, anders dan anders en nieuwe dingen uitproberen. Vaak tijdens het maken van de foto's ben ik met meer bezig dan alleen de plaatjes, ik zie wat ik schiet maar vervolgens komt er weer een nieuw idee waar ik dan meteen op door pak. Eenmaal thuis zit ik voor mijn laptop en deze foto springt er direct uit. De pose hebben we al eens eerder gebruikt en iedere foto die je van haar maakt is mooi.. Het complete plaatje in mijn ogen is alleen zo veel meer nu. Buiten in het gouden uurtje, zoveel factoren die meespelen, ik weet soms niet eens wat ik doe, het is een gevoel.. en dan sta ik zoals nu zo versteld hoe mooi ze hier op staat.. het is toch zo'n mooie lieve mama.


Het is nog maar juni en we moeten nog even wachten op dat kleine hummeltje, 26 oktober is er gezegd en er wordt al flink afgeteld. Dit keer zeggen ze niks... zouden ze het weten...? Zo ontzettend benieuwd!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page